Månadens favoriter: Juli


Publicerad 2014-07-31 kl 17:15:00 | Allmänt, Naglar, Skönhet | Permalink
 
 
 
Nu ska jag ta och visa mina favoritnagellack under juli månad. Under denna månad har jag haft hela 10 nagellack som jag har tyckt lite mer om än mina andra. 
 
Vi börjar med Oriflames The One nagellack som finns på första bilden. Ett fint kopparsilvrigt nagellack som även har lite smått glitter i sig. Jag har använt nagellacket i denna designen. Bredvid den står det nagellacket som har varit med hittils i ALLA mina Månadens Favoriter. Nagellacket heter In true Stefani fashion och är från OPI. Nagellacket är väldigt fint, silvrigt och har både små och stora holografiska glitter i sig. Har använt den i t.ex denna designen.
 
Det första nagellacket på andra bilden är från Isadora i färgen Tip white 603. Jag gillar krämiga nagellack som är heltäckande, och det blir det här nagellacket med två lager av lack. Jag har bl.a använt det här nagellacket i denna designen. Det andra nagellacket är från OPI och är i färgen Do you lilac it?. Jag gillar den lila färgen och har använt detta nagellack i denna designen.  Det tredje nagellacket är från Depend och har nummer 404. Jag älskar verkligen denna ljusblåa färgen, den är så underbart vacker. Det sista nagellacket för den bilden är också från Depend och har nummer 39. Ett helt okej svart nagellack som jag bl.a har använt i denna och denna designen.
 
Det första nagellacket på tredje bilden är från Maybelline Color Shows Bleached Neons kollektion och är i färgen Chic chartreuse. Ett blekt neongrönt nagellack som passar väldigt bra till sommaren. Det andra nagellacket är ett ljusrosa, lite skimrigt nagellack. Det kommer från OPI och är i färgen Chic from ears to tail. Jag har använt detta nagellacket i denna designen.
Det tredje nagellacket är faktiskt omköpt. Det kostade egentligen nästan 40 kr, men jag köpte den för 20 kr. Jag behövde ett nytt gult nagellack, men tyvärr står det inte vad den heter på förpackningen. Jag vet bara att det kommer från Miyo och är i en ganska bra gul färg. 
 
Det sista nagellacket för denna månad är faktiskt ett topcoat. Nagellacket kommer från Seche Vite som är ett väldigt populärt överlack just nu. Seche Vite har vunnit en massa olika priser för bästa topcoatet, så jag tyckte att det var dags att testa det. Jag har inte den riktiga flaskan, utan jag har en liten tester på denna. Jag tycker själv att topcoatet gör så att naglarna glänser fint och är i allmänhet ett bra överlack, men jag måste ändå säga att jag tycker att topcoatet också luktar ganska starkt, men det försvinner sedan när topcoatet har torkat. Jag använde topcoatet i denna designen. Jag har alltid brukat använda OPIs topcoat, men nu har jag börjat skifta mellan de två istället eftersom att båda funkar riktigt bra. :)

En bra body butter


Publicerad 2014-07-30 kl 16:03:00 | Allmänt, Skönhet | Permalink
 
Hej igen! I Torsdags kom jag hem hem från Helsingfors. Jag och min kusin hade det väldigt kul där, och på den resan så köpte jag bl.a denna body butter. När jag var där i butiken så hade jag lite beslutsångest över vilken produkt jag skulle köpa, men tillslut så fastnade jag för denna, som var på rea. Den kostade bara €10 (ca 100 kr). Body buttern kommer från The Body Shop och luktar gott av mango. Mina andra body butters är ganska rinniga, men konsistensen på denna är lite tjockare, vilket jag gillar riktigt mycket. Jag har använt body buttern nästan varje dag sedan jag köpte den. 
 
The Body Shop är ett väldigt populärt märke, men för er som inte har provat några av deras produkter än rekomenderar jag att ni borde ta och testa. 

Mix & match nails + Helsingfors


Publicerad 2014-07-21 kl 11:44:00 | Allmänt, Naglar, Skönhet | Permalink
 
Kommer ni ihåg när jag sa i det här inlägget att jag skulle ta och testa två nya nagellack snart? Jo, igår var det dags! Det lila nagellacket Do you lilac it? och det kopparsilvriga nagellacket var det dags att testa i denna design. Jag blev riktigt nöjd över dessa naglar, och det bästa är att de var väldigt lätta att göra. 
 
Dessa nagellack har jag använt: 
Pek: 
Ett vitt nagellack som heter Tip White 603 från Isadora och ett lila nagellack som heter Do you lilac it? från OPI.
 
Lång: 
Ett rosa nagellack i färgen Chic from ears to tail från OPI och ett svart nagellack som är i nummer 39 från Depend.
 
Ring:
Ett kopparsilvrigt nagellack från Oriflames The one kollektion. Som jag skrev i förra inlägget vet jag inte vad nagellacket heter. Jag toppade nageln med In true Stefani fashion från OPI.
 
Lill: 
Ett lila nagellack som heter Do you lilac it? från OPI, ett svart nagellack från Depend i nummer 39 och ett rosa nagellack från OPI som heter Chic from ears to tail.
 
Tummen: 
Ett svart nagellack i nummer 39 från Depend och Isadoras vita nagellack som heter Tip white 603.
 
Jag toppade sedan alla naglarna med ett topcoat från Seche Vite
 
Senare idag ska jag fara med min kusin till Helsingfors. Bloggen kommer inte att uppdateras på några dagar, så jag kommer att ha en liten bloggpaus. Nu ska jag ta och äta lite och sedan börja packa väskan, eller tvärtom. :)

Välkommen till Matildesign.blogg.se!
Jag heter Matilda, är 15 år och bor i en liten by i Norrbotten. Jag är en tjej med många intressen, t.ex nail art, fotografi, makeup, mode och retro. Allt detta och lite till finns som en bra blandning på min blogg!

Hoppas att ni har kommit för att stanna!


Follow

Jag fotar med min Nikon D5200 som har ett AF-S Nikkor 18-55mm objektiv.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...