Mina Nya Skor


Publicerad 2015-02-28 kl 10:48:04 | Shopping | Permalink
I förrgår gick mina gamla skor sönder, så jag fick ta och köpa nya. Jag valde att köpa två par skor: ett par högklackade för 399kr och ett par boots för 349kr (fast de billigare skorna fick man för halva priset). De högklackade är mina favoriter, men de blåa skorna tycker jag också om mycket. :)

Nytt På Bloggen - Linkwithin


Publicerad 2015-02-22 kl 12:00:51 | Bloggdesign, Kreativt & Vardag | Permalink
Igår skaffade jag linkwithin till min blogg! Det gör så att äldre inlägg syns i de senaste inläggen. Jag har hört att det tydligen ska visas upp i alla inläggen, men för mig gör det det bara i de tre senaste. Som tur är det ingenting jag irriterar mig på, för jag tycker att det ändå funkar bra. Det är bra att göra detta för att få sina läsare mer nyfikna på vad man blogg har att erbjuda. Om du vill veta hur man gör så är det bara att fortsätta läsa. 
 
Börja med att gå in på hemsidan linkwithin.com.
Fyll i uppgifterna i denna ruta. Om du inte använder Blogger, Wordpress eller Typepad som bloggportal så ska du klicka på "Other", precis som jag gjorde.
 
Efter att du har klickat på "Get widget!" så kommer det att komma upp en kod som du ska klistra in nästan längst ner i dina kodmallar, ovanför </body>. Jag behövde inte klistra in koden i alla kodmallar. För mig räckte det med att bara klistra in koden på startsidan, eftersom att den ändå visas på inläggssidan, kategorisidan och arkivsidan.
 
Jag hoppas verkligen att inlägget var till hjälp!

Teckning: Öga


Publicerad 2015-02-21 kl 12:03:33 | Kreativt & Vardag, Teckningar | Permalink
För några dagar sedan så skulle jag teckna ett öga på bildlektionen. Såhär blev resultatet. Jag blev faktiskt ganska nöjd över den. Är det bara jag som tycker att det är väldigt svårt att teckna ögonfransar? Haha, var tvungen att göra om de några gånger tills jag tyckte att de såg bra ut.

Välkommen till Matildesign.blogg.se!
Jag heter Matilda, är 15 år och bor i en liten by i Norrbotten. Jag är en tjej med många intressen, t.ex nail art, fotografi, makeup, mode och retro. Allt detta och lite till finns som en bra blandning på min blogg!

Hoppas att ni har kommit för att stanna!


Follow

Jag fotar med min Nikon D5200 som har ett AF-S Nikkor 18-55mm objektiv.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...