Redigeringsprogrammet - installerat


Publicerad 2014-02-23 kl 11:15:00 | Fotografi | Permalink

 
 
Hej! Jag har precis laddat ner redigeringsprogrammet som jag skrev lite om i förra inlägget, Photo & Graphic Designer 7 från Xara. Jag fick det i fördelsedagspresent av min kompis Julia för någon vecka sedan och nu är det äntligen nedladdat. Det gick väldigt fort och smidigt att ladda ner det, vilket är väldigt bra. Redan vid första intrycket gillade jag redigeringsprogrammet. Photo & Graphic Designer 7 erbjuder väldigt många bra saker, t.ex så sägs det vara det lättaste programmet att rita i, den kan förminska bilderna, ändra färg och man kan t.o.m sätta ihop två bilder i en. Har också hört att detta programmet är ganska likt Photoshop, men min kompis har sakt attPhoto & Graphic Designer 7 ganska dyrt. Jag måste nog fortsätta med att experimentera med programmet, för jag vet inte riktigt hur man förminskar bilderna eftersom att jag laddade ner programmet för bara en stund sedan. Bortsett från det så är redigeringsprogrammet väldigt bra.
 

 
Jag tipsar verkligen om detta redigeringsprogrammet till alla som läser detta.
Hoppas vi ses snart. Hejdå!!
 

Bloggdesignen och redigeringsprogrammet


Publicerad 2014-02-11 kl 18:27:00 | Allmänt | Permalink
 
Bild tagen i -30 graders kyla när jag var på fotorunda med Julia
 
Hej! Sitter vid skrivbordet med tända ljus vid sidan om.
Kom på att jag måste skriva lite inlägg på bloggen, så jag tänkte skriva ett nu.
Jag vill fortfarande fixa ganska mycket med bloggdesignen. Jag har verkligen försökt, men det mesta försvinner bara när jag går in på stilmallen. Ska försöka göra det finare, men det får duga just nu.
 
För någon vecka sedan hade jag födelsedagsfest. En present som utmärkte sig då var ett
redigeringsprogram!! Hon som gav det åt mig sa att det är ungefär som photoshop. Jag blev verkligen jätteglad över den presenten, men har inte tagit och fört över det på datorn ännu. Jag borde verkligen göra det. Det skulle vara kul att sitta och redigera lite bilder när man har lust. Ska ta och läsa lite bloggar nu och kolla på youtubevideos nu.
 
Hejdå!!
 
 

Hej och välkommen till min blogg


Publicerad 2014-02-07 kl 15:28:00 | Allmänt | Permalink
Wow! Jag fattar verkligen inte att jag skriver detta just nu. Har funderat i nästan ett år på att skaffa blogg, och nu äntligen så är det gjort! Haha, kan knappt förstå lyckan inom mig just nu, men jag tänkte i alla fall börja med att presentera mig själv.
 
Hej! Jag heter Matilda och bor i Norrbotten. Det är jag som driver bloggen Matildesign.blogg.se. Jag är en ganska kreativ tjej som gillar att teckna, pyssla, fotografera och framför allt: måla naglarna. Jag är helt fast i att måla naglarna. Jag har haft t.ex pandanaglar, tecknade naglar och en massa annat.
 
Jag hoppas verkligen att ni som läser detta gillar bloggen, men ja... Jag har inte hunnit koda någonting än. Jag ska kolla upp hur man gör strax efter att jag har skrivit klart detta inlägg. Tyvärr så skriver jag med den dator som inte har några fina bilder i sig som jag har tagit, så det blir inga bilder i detta inlägg, men jag lovar att det kommer att komma senare.
 
Hoppas vi hörs senare! Hejdå!
 
 

Välkommen till Matildesign.blogg.se!
Jag heter Matilda, är 15 år och bor i en liten by i Norrbotten. Jag är en tjej med många intressen, t.ex nail art, fotografi, makeup, mode och retro. Allt detta och lite till finns som en bra blandning på min blogg!

Hoppas att ni har kommit för att stanna!


Follow

Jag fotar med min Nikon D5200 som har ett AF-S Nikkor 18-55mm objektiv.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...