New in: Promarkers, skissblock & pensel


Publicerad 2014-09-28 kl 20:00:00 | Kreativt & Vardag, Shopping, Teckningar | Permalink
 
Igår hjälpte vi våra vänner att flytta lite saker på plats i deras nya hem, så i samma veva tänkte vi fara in en sväng på clas ohlson i Luleå. Jag har velat åka dit riktigt länge för att jag har varit sugen på att köpa Promarkers. Jag har hört att de ska vara riktigt bra att teckna med. Jag tycker särskillt mycket om att det inte syns några jobbiga tuschstreck när man färglägger en teckning.
 
Jag köpte två set med promarkers: en med olika hudfärger (hitta setet här) och en med färgglada färger (hitta setet här).
 
Uppifrån och neråt: Cinnamon, Dusky Pink, Blush, Ivory och Satin.
 
Uppifrån och neråt: Black XB, Indigo Blue V234, Sky Blue B137, Amethyst V626 och Rose Pink M727.
 
Uppifrån och neråt: Blender, Cool Grey CG4, Henna 0225, Ruby R455 och Bright Orange 0177.
 
Uppifrån och neråt: Forest Green G356, Lime Green G178 och Canary Y367.
 
Jag passade även på att köpa ett skissblock och en tunn pensel. Tänkte att penseln skulle vara bra att använda till naglarna, eftersom att jag behöver en ny striper. :)

Höstprodukter


Publicerad 2014-09-17 kl 19:43:00 | Skönhet | Permalink
 
Yes! Äntligen laddar jag upp mitt första kollage här på bloggen. Just i detta inlägg hade jag tänkt berätta om några produkter som jag tycker passar bra nu till hösten. Nummer 1 och 2 är ett mörklila (Skating on thin ice land) och ett ljuslila (Push & pur-pull) nagellack. Det skulle vara jättesnyggt att lacka alla naglarna förutom ringfingret i någon av de färgerna, och sedan lägga på ett eller två lager av I reached my gold (3) på ringfingret över ett guldnagellack. 
 
Nummer 4 heter Fine liner eye stylo från Isadora i färgen 01 Carbon black. Denna eyelinern sägs ha mycket pigment i sig, torkar snabbt och även vara vattentålig (vilket är väldigt bra för regniga höstdagar). Jag har inte testat den, men den verkar vara väldigt bra. Nummer 5 är en produkt som känns väldigt höstig, med fina och murriga färger. Ögonskuggan kommer från Make up store och heter Blue Venato
Nummer 6 är en ögonskugga från Isadora som heter 95 Pink pashmina. Denna palletten tycker jag passar jättebra runt den här årstiden.
Sedan har vi nummer 7 som är ett nagellack från Isadora. Detta nagellacket var med i min senaste Månadens favoriter och heter Automn leaves. Ett fint lila nagellack med guld och rosa/lila glitter i sig. 
Till sist finns det ett läppstift från Limecrime i färgen Poisonberry. Ett jättehäftigt mörkrosa/lila läppstift. Jag skulle väldigt gärna vilja beställa ett läppstift från Limecrime, det skulle vara riktigt coolt att äga ett.
 
Det var väldigt roligt att skriva det här inlägget. Snart ska jag ta och träna lite mer på min pianoläxa och börja göra mig i ordning för natten. :)

Mer teckningar!


Publicerad 2014-09-15 kl 19:15:00 | Kreativt & Vardag, Teckningar | Permalink
 
För ett tag sedan fick jag en kommentar här på bloggen av en tjej som frågade efter om jag kunde ta och rita några fler teckningar. En dag under sommarlovet tittade jag på lite teckningsvideor på youtube och då fick jag riktigt mycket lust att rita. På bilden ser ni några av de teckningar jag ritade då, bl.a ett öppet nagellack, ett läppstift, ett stängt nagellack och en hand med målade naglar. 
 
Först skissade jag med en blyertspenna. Därefter förstärkte jag linjerna med en Fine line drawing pen från Letraset med en 0.1 tipp. Sedan fyllde jag i teckningarna med helt vanliga färgpennor. :)

Välkommen till Matildesign.blogg.se!
Jag heter Matilda, är 15 år och bor i en liten by i Norrbotten. Jag är en tjej med många intressen, t.ex nail art, fotografi, makeup, mode och retro. Allt detta och lite till finns som en bra blandning på min blogg!

Hoppas att ni har kommit för att stanna!


Follow

Jag fotar med min Nikon D5200 som har ett AF-S Nikkor 18-55mm objektiv.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...