Månadens Favoriter: April


Publicerad 2014-04-30 kl 16:17:00 | Naglar, Skönhet | Permalink
 
Hej! Nu ska jag visa er mina favoritnagellack för denna månaden. I slutet på varje månad visar jag mina nagellack som jag har tyckt om mest under den månaden. Denna månadens favoritlack har allt från snygga glitternagellack till pastellnyanser till nagellack som är väldigt viktigt när man gör nageldesigner.
 
 
Ett bra vitt nagellack behövs verkligen när man gör nail art, och min favorit är Isadoras nagellack i färgen Tip White 603 som jag bl.a använde när jag gjorde denna designen. Det silvriga nagellacket som också är från Isadora och är i färgen Silver Sparkles 651 helt fantastiskt. Jag älskar verkligen detta nagellacket, det blänker verkligen fint på naglarna och jag tvekar inte på att köpa en ny när nagellacket tar slut. Nagellacket bredvid är det glitterlacket jag gillar mest. Den kommer från OPI, heter In True Stefani Fashion och den passar även jättebra att ha på ringfingret över 1-2 lager av Silver Sparkles. Jag har använt den bl.a i denna designen.
Nästa nagellack heter Blush Hour och är från OPI fick jag i mitt påskägg denna månaden. Jag har tyvärr inte hunnit använda den än, men jag kommer att göra det när jag gör en design som den passar in i. Samma sak är det med det sista nagellacket på bilden, som är ett lila nagellack i färgen Do You Lilac It? och kommer från OPI. Jag har velat ha ett lila nagellack så himla länge, så jag blev jätteglad när jag fick det. 
 
 
Nagellacket Chic From Ears To Tail kommer från OPI och är i en jättefin rosa färg. Jag tänker på smoothies när jag ser på det nagellacket, helt enkelt en väldigt fin rosa färg. Andra nagellacket på bilden kommer från OPI och heter Minnie style. Nagellacket är inte så glittrigt, det är mer som paljetter i den, fast nagellacket lägger sig väldigt fint på naglarna. Båda nagellacken använde t.ex i denna designen. Nagellacket från Essie är i färgen Mint Candy Apple och är i en väldigt fin, mintig nyans. Detta nagellacket tror jag passar jättebra tillsammans med det rosa och det lila nagellacket. Jag ska testa det någon gång, få se vad som hamnar upp på bloggen i framtiden. :)
Det står tyvärr inte på flaskan vad det gula nagellacket heter, men den kommer från Miyos Nailed it! kollektion och är i en stark, väldigt bra gul nyans. Båda nagellacken använde jag bl.a i denna nageldesignen.
 
Nu var min andra Månadens favoriter klar. Jag tycker själv att det är väldigt kul att fota och tipsa om nagellack jag tycker om. Jag passade även på att fotografera nagellacken ute på verandan idag. Det var lite molnigt, men det gick ändå väldigt bra att fota. :)

Min Hårolja


Publicerad 2014-04-24 kl 16:16:00 | Hår, Skönhet | Permalink
 
Hej! Idag hade jag tänkt visa er vad jag brukar ha i håret ibland, nämligen hårolja. Håroljan som jag använder kommer från Schwartskopf och är för tjockt hår (finns även för tunt hår). När jag ska sätta det i håret brukar jag ta en liten klick olja i handen, gnugga det mellan händerna och applicera det ungefär där huvudet slutar och arbetar därefter nedåt över resten av håret. Håroljan gör så att håret skiner mer och känns väldigt mjukt och lent. Denna håroljan luktar även väldigt gott enligt mig, men man ska tänka på hur mycket man sätter i håret.
För mycket hårolja kan göra så att håret ser väldigt fettigt ut. Jag köpte min hårolja på hårsalongen jag brukar vara hos, så jag hoppas att oljan finns på en salong nära dig om du är intresserad.
 
Jag har även hört att man ska sätta i håroljan när håret fortfarande är lite småfuktigt, men om man sätter i en måttlig mängd med olja i håret så blir det fint fast håret är torrt. Jag föredrar själv båda allternativen, de gör sig riktigt bra i håret enligt mig. :)
 

Vad Jag Fick I Påskäggen


Publicerad 2014-04-19 kl 18:04:00 | Allmänt | Permalink
 
 
Glad Påsk! Idag har jag fått gå ner i vår källare och leta efter 2 påskägg: Ett lite mindre påskägg från min familj och ett lite större från mina grannar. Det lilla påskägget hade mamma gömt under en hjälm på en hylla, och det stora hade mamma gömt i tvättmaskinen. Konstigt nog var det stora ägget svårast för mig att hitta, haha.
 
 
 
Inuti det lilla påskägget låg 140 kr (1) (vilket är min veckopeng för två veckor framåt), två pimpimaskar, två stycken chokladkakor från Palle Kuling, en mentos rainbow, och ett ägg från Scooby Doo. Det som jag blev gladast av i påskägget var att mamma också slängde i ett nagellack i färgen Blush Hour från OPI. Blush Hour är ett jättesnyggt rosa-lila glitternagellack med några små silverflingor i. Detta är verkligen ett superfint nagellack, som även ganska nyligen har kommit ut i butikerna. 
 
 
I det stora påskägget från mina grannar så fick jag ett halsband som föreställer en mun (6), en hand och nagelkräm (7) som jag är väldigt spänd över att använda, och en brun hårmunk (8).
 
Jag hoppas att ni har en fortsatt bra påsk, och för er som inte firar så hoppas jag att ni har en fortsatt bra dag. :)

Välkommen till Matildesign.blogg.se!
Jag heter Matilda, är 15 år och bor i en liten by i Norrbotten. Jag är en tjej med många intressen, t.ex nail art, fotografi, makeup, mode och retro. Allt detta och lite till finns som en bra blandning på min blogg!

Hoppas att ni har kommit för att stanna!


Follow

Jag fotar med min Nikon D5200 som har ett AF-S Nikkor 18-55mm objektiv.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...