Min Favoritmascara Just Nu


Publicerad 2015-06-30 kl 12:34:47 | Makeup, Skönhet | Permalink
Hej! Idag hade jag tänkt att tipsa om min favoritmascara. Den heter Volume Million Lashes Waterproof. Denna mascara ger mycket längd och volym. Jag älskar att ha vattenfasta mascaror, utifall att jag skulle börja gråta av någon anledning. Jag tipsar stark om denna mascara om ni inte har testat den förut. Det allra bästa var att jag köpte den för bara 99 kr på ÖoB, men jag tror att det priset har gått ut. Den brukar vara dyrare annars.
OBS: Jag har böjt ögonfransarna på det ögat som har mascara på sig.
 
Förresten, ser ni att jag har olika färger på ögonen? Det har jag haft sedan jag var liten. Den bruna fläcken högst upp på ena irisen tycker jag är extra rolig :)

Gustav & Classic Motor Meet


Publicerad 2015-06-29 kl 14:20:33 | Allmänt, Fotografi | Permalink
Här är vår lilla Gustav! Eller nja, han kanske inte är så liten någon mer. Jag fick en riktigt fin bild på Gustav för någon vecka sedan. Tyckte verkligen att bilden var häftig, så kände att jag ville dela med mig av den här på bloggen.
 
Senare idag ska jag på möte för Classic Motor Meet i Haparanda. Jag ska nämligen jobba där i sommar igen, så det ser jag verkligen fram emot :D

DIY: Organisera Dina Sminkborstar


Publicerad 2015-06-28 kl 17:09:00 | DIY, Kreativt & Vardag | Permalink
Hej! Letar du efter ett snyggt och smart sätt att förvara dina sminkborstar på? Då borde du testa denna DIY! Det du behöver för att göra denna DIY är någon slags glasbehållare (själv tog jag två glas från vårt kök) och så behöver man någonting att fylla glasen med. Jag använde små dekorationsstenar. Det enda du behöver göra är att hälla i dekorationsstenarna i glasen. Efter det är det bara att trycka i borstarna i behållarna och så är det klart! 
 
Jag är HELT FÖRÄLSKAD i dessa behållare. Denna DIY har jag velat göra riktigt länge, och jag är verkligen sjukt nöjd över resultatet! :D

Välkommen till Matildesign.blogg.se!
Jag heter Matilda, är 15 år och bor i en liten by i Norrbotten. Jag är en tjej med många intressen, t.ex nail art, fotografi, makeup, mode och retro. Allt detta och lite till finns som en bra blandning på min blogg!

Hoppas att ni har kommit för att stanna!


Follow

Jag fotar med min Nikon D5200 som har ett AF-S Nikkor 18-55mm objektiv.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...