Inköpt: Saker Till Mobilen


Publicerad 2015-07-30 kl 14:28:00 | Allmänt, Shopping | Permalink
Hej! Nu har jag fått lite nya grejer till min mobil. Eftersom att jag har börjat springa lite så fick jag en hållare till mobilen som man kan spänna fast runt armen. Jag tycker såna är väldigt praktiska och jag ska snart ta och använda den. Jag fick också ett skydd för mobilen (Ja, jag hade 4% batteri på mobilen när jag fotade bilderna. Haha!). För några dagar sedan släppte det vanliga skyddet som man får när man köper mobilen, så jag fick ett nytt skydd också. Jag tror att båda sakerna kostade 99kr styck :)
 
Senare idag ska jag fara till min kompis Agnes och sova över där! Det kommer säkert bli jätteroligt! :D

Min Nagellacksborttagning


Publicerad 2015-07-28 kl 15:52:41 | Naglar, Skönhet | Permalink
Denna nagellacksborttagningen använder jag alltid när jag tar bort nagellack. Den tar bort nagellacket fort och luktar också väldigt gott. Det enda dåliga med denna removern är att det finns aceton i den (vilket inte är så bra för naglarna), men jag brukar alltid sätta olja på naglarna efter att jag tagit bort nagellacket. Removern kommer från Maybelline New York :)

Mina Favoritringar


Publicerad 2015-07-27 kl 16:16:16 | Skönhet | Permalink
Mina favoritringar ser ut såhär just nu! Dessa ringarna är så himla fina. Jag älskar att blanda midirings och vanliga ringar, tycker att det blir snyggast så. Just detta packet köpte jag för några månader sedan på Gina Tricot, och älskar fortfarande denna kombinationen jättemycket :D

Välkommen till Matildesign.blogg.se!
Jag heter Matilda, är 15 år och bor i en liten by i Norrbotten. Jag är en tjej med många intressen, t.ex nail art, fotografi, makeup, mode och retro. Allt detta och lite till finns som en bra blandning på min blogg!

Hoppas att ni har kommit för att stanna!


Follow

Jag fotar med min Nikon D5200 som har ett AF-S Nikkor 18-55mm objektiv.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...