3 Sätt Att Styla Runda Glasögon


Publicerad 2015-08-31 kl 15:05:20 | Kreativt & Vardag, Tips & tricks | Permalink

Hej! För någon vecka sedan köpte jag ett par runda glasögon, och jag har typ på riktigt kärat ner mig i de. Idag hade jag tänkt visa er lite outfits som man kan para med runda solbrillor. Jag önskar verkligen att jag hade dessa outfits i verkligheten, haha! 

 

Den första outfiten är för en lite varmare kväll vid skymningen. Jag tycker det är sjukt snyggt att para starka färger på kläder tillsammans med svart och vitt! Just denna outfiten har en neonröd kjol tillsammans med en vit tröja med text på, svarta högklackade skor och en läderjacka (inte riktigt läder, såklart). Detta är verkligen en skitsnygg outfit enligt mig. Kjolen och tröjan finns att köpa på Chiquelle.se och läderjackan tror jag har funnits på H&M. Dock kommer jag inte ihåg vart skorna kom ifrån, men svarta, högklackade skor finns att köpa lite överallt :)

Den andra outfiten är också så himla fin. Klänningen är från Chiquelle.se och jag är verkligen helt kär i den! Jag borde ta och beställa den ganska snart. Man kan para ihop klänningen med ett par vita högklackade skor och ett snyggt guldarmband. Skorna är från footway.se och armbandet är nog från Gina Tricot.
 
Den sista outfiten är perfekt till vardagen. Toppen har jag faktiskt själv och jag gillar den verkligen. Till det skulle jag ha ett par slitna, svarta jeans, silversmycken och en svart hatt. Toppen och smyckena kommer från Gina Tricot och så tror jag att byxorna och hatten kommer från H&M.
 
Själva glasögonen kommer från Glitter. Jag äger ett par "look alikes" som jag har köpt från Cubus och jag är typ helt kär i de. Dock så är de lite för stora på mig, men det går ju ändå att ha på sig de. Jag hoppas verkligen att ni tyckte om inlägget! :D

Ny Bloggdesign!


Publicerad 2015-08-30 kl 16:36:54 | Bloggdesign, Kreativt & Vardag | Permalink
Hej! Jag kände att min bloggdesign behövde en förnyelse, så jag bytte ut headern, profilbilden och färgen på länkarna. Blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet. Jag gillar verkligen färgskalan!
 
Vad tycker ni? Hiss eller diss? :D

Ny Form På Naglarna: Mandel


Publicerad 2015-08-30 kl 13:39:25 | Naglar, Skönhet | Permalink
Hej! Nu har jag filat mina naglar mandelformade! Känner dock att det var ganska svårt att göra. Den bästa nageln blev helt klart pekfingret. Så skulle jag vilja ha på alla naglarna, men man lär väl sig att fila detta med tiden. Mandelformade naglar påminner lite om en mandel; spetsig men ändå lite rundaktig. Nu kan jag äntligen bocka av en till sak från min bucketlist, att skaffa mandelformade naglar! :D

Välkommen till Matildesign.blogg.se!
Jag heter Matilda, är 15 år och bor i en liten by i Norrbotten. Jag är en tjej med många intressen, t.ex nail art, fotografi, makeup, mode och retro. Allt detta och lite till finns som en bra blandning på min blogg!

Hoppas att ni har kommit för att stanna!


Follow

Jag fotar med min Nikon D5200 som har ett AF-S Nikkor 18-55mm objektiv.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...