Fler bilder från Helsingfors


Publicerad 2014-11-24 kl 11:38:54 | Fotografi | Permalink
 
 
 
 
 
Visst kommer ni ihåg att jag var till Helsingfors i somras? Jag var dit med min kusin Maria. Vi var väldigt mycket inne i stan, men vi var även hemma hos hennes farbror och hans kille. Deras trädgård såg ut som en sagoskog med höga träd, en liten rinnande bäck och en massa fina blommor. Jag var bara tvungen att fota några bilder därifrån. Första bilden är fotad inne i stan, men resten av bilderna är från trädgården.
 
 
Jag har förresten studiedag idag. Resten av dagen kommer nog gå åt till att titta på youtubevideor, kolla in bloggar och läsa en bok som jag måste skriva en recension på innan månaden är slut. Jag ska nog också se en liten film med min lillebror eftersom att han ville det så gärna. 

Nailpolishes From USA


Publicerad 2014-11-15 kl 19:32:00 | Naglar, Skönhet | Permalink
 
 
Förra veckan kom min kusin, hennes mamma och hennes pappa hem från USA. När de var där passade de på att köpa hem några nagellack till mig. Just dessa är från Nicole by OPI, är i fyra fina nyanser och inköpta i New York. Jag tycker mest om de två blåa nagellacken som heter Blue-berry sweet on you och Mi fantasia. Det glittriga nagellacket som kom i det andra paketet tror jag kommer passa perfekt till jul, eftersom att den skiftar i rött, grönt och silver. Den heter Look at me, look at me och det lila nagellacket är i färgen I lilac gumdrops, som även har små guldkorn i sig.
 
På paketen står det att man ska välja ett nagellack att ha på fingrarna och ett att ha på tårna. Det finns glitternagellack med i paketen, så jag kommer inte att göra det, eftersom att jag vill få ett heltäckande resultat utan att behöva lägga på för många lager.

Månadens Favoriter: Oktober


Publicerad 2014-11-09 kl 11:12:43 | Naglar | Permalink
 
 
Nu var det dags för en ny (dock lite försenad) månadens favoriter! Under denna månad har det varit halloween, så de flesta nagellacken har jag använt då.
 
Det första nagellacket heter 66 Mango och kommer från MIYO. Det nagellacket är i en väldigt fin orange färg och är faktiskt ett doftnagellack som jag tycker luktar väldigt fräscht. Det röda nagellacket kommer från Sally Hansen och är i färgen 550 All fired up. Jag älskar verkligen den tunna konsistensen och att det bara behövs ett lager nagellack för att få ett heltäckande resultat. De två sista nagellacken kommer från samma märke: Maybelline Color show. Det gröna nagellacket är i färgen 244 Chic chartreuse och är perfekt till halloween, medan den svarta (som är i färgen 677 Blackout) passar bra till de flesta nageldesigner.

Välkommen till Matildesign.blogg.se!
Jag heter Matilda, är 15 år och bor i en liten by i Norrbotten. Jag är en tjej med många intressen, t.ex nail art, fotografi, makeup, mode och retro. Allt detta och lite till finns som en bra blandning på min blogg!

Hoppas att ni har kommit för att stanna!


Follow

Jag fotar med min Nikon D5200 som har ett AF-S Nikkor 18-55mm objektiv.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...