Välkommen hem, Gustav!


Publicerad 2014-06-23 kl 13:46:00 | Allmänt, Djur | Permalink
Nikon D3000, AF-S Nikkor 18-55mm
 
Det skulle bli en vanlig midsommartripp till Luleå, men när vi for till vår kompis bror och hans familj, mötte vi den här lilla rackaren. Han låg och vilade i en gungstol i deras kök. Mamma blev snabbt förälskad i katten och blev ännu gladare när hon fick veta att ingen hade paxat honom. De skulle nämligen ge bort två av katterna, men inte hittat någon som ville ha Gustav, så vi fick honom. Vi for och köpte bl.a kattmat, kattlåda och kattväska från ÖoB och sedan tog vi hem honom. Som ni kanske redan har förstått så heter han Gustav. Han är en Europeisk korthårig och bara 12 veckor gammal, men redan väldigt bra uppfostrad, gosig och lugn av sig. Han har len och fin päls, dessutom är han orangehårig, vilket jag älskar. Han flyttade hem till oss igår och när han hade vant sig vid huset lite började han att utforska lite. 
 
 Just nu ligger han bredvid mig och vilar och verkar trivas väldigt bra hos oss. Jag älskar verkligen vår lilla Gustav och hoppas att han också gillar oss.

Armdetaljer


Publicerad 2014-06-17 kl 13:26:00 | Allmänt, Skönhet | Permalink
 
Hejsan! Många outfits i sommar kan piffas upp med olika smycken. Jag går ganska ofta runt med armband, och några av mina favoriter är dessa. Nummer 5 köptes på Glitter i torsdags, någon timme efter jag hade haft skolavslutning. Armbanden 1, 2, 3 har jag fått för några år sedan. Pärlarmband kan man para ihop med nästan alla slags armband, eftersom att de är ganska neutrala, men ändå fina.
Det 4:e armbandet har jag köpt från Glitter och är mitt favoritarmband just nu. Tyvärr så har den börjat tappa färgen lite, men det gör inte så mycket. Det 6:e armbandet fick jag i födelsedagspresent av min gudmor. Personen som hon köpte armbandet från har gjort den själv, så jag vet inte om denna finns i flera exemplar.
 
Jag tycker att 1:a, 2:a, 4:e och 5:e armbandet passar väldigt bra tillsammans. De brukar jag ha på ena armen medan jag har 3:e och 6:e armbandet runt andra.
 
Det var förresten ett tag sedan jag bloggade. Ursäkta att jag inte har gjort det på ett tag. Jag har varit utomlands i en vecka (kommer att komma upp på bloggen framöver). Sedan när jag kom hem har jag velat blogga, men jag har inte haft ork eller inspiration till att skriva. Jag kommer att blogga ungefär så som jag har gjort förrut, och om jag vill ta längre pauser i framtiden kommer jag att meddela er om det. :)

Välkommen till Matildesign.blogg.se!
Jag heter Matilda, är 15 år och bor i en liten by i Norrbotten. Jag är en tjej med många intressen, t.ex nail art, fotografi, makeup, mode och retro. Allt detta och lite till finns som en bra blandning på min blogg!

Hoppas att ni har kommit för att stanna!


Follow

Jag fotar med min Nikon D5200 som har ett AF-S Nikkor 18-55mm objektiv.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...