Fotorunda med Julia


Publicerad 2014-05-29 kl 15:06:36 | Allmänt, Fotografi | Permalink
 
 
 
Hejsan! Idag kom min kompis Julia hem till mig. Jag bara säger det, jag trodde inte att det skulle finnas så mycket att fota eller att vi skulle spendera så mycket tid på det. Sammanlagt så var vi ute och fotade i ca 4 timmar och vi hade väldigt kul hela tiden! Det kändes verkligen inte som att det tog så lång tid. Samtidigt när vi var ute och fotade öppnades en ny värld för mig. Jag trodde faktiskt inte att vi hade det så fint här hemma, men tydligen har vi haft det hela tiden.
 
Platsen där de bästa (och flesta) bilderna togs var i skogskanten nära våran å. Där fanns det väldigt mycket att fota, det var till och med nästan lite sagolikt att gå där.

Blå accent nagel


Publicerad 2014-05-27 kl 17:56:00 | Naglar, Skönhet | Permalink
 
Hej! I torsdags hade jag riktigt svårt att komma på vad jag skulle göra för naglar. Dagen efter skulle jag uppträda utomhus med alla skolor i kommunen, så jag tänkte piffa upp naglarna för detta tillfälle. Efter en stund så tog jag tillslut fram mitt Liquid sand nagellack från OPI och målade alla fingrar förutom ringfingret på vänster hand med det nagellacket. Ringfingret målade jag i silver och glittrade till det med ett tunt lager silverglittrigt nagellack. Sedan tog jag fram mitt svarta nagellack. Jag skrapade av ganska mycket av nagellacket från penseln för att få en liten mängd svart på penseln och målade ett svart kors på nageln. Därefter gick jag tillbaka till det blåa nagellacket och målade ett mindre kors på det svarta korset och "L" liknande mönster runtom korset. Avslutade sedan designen med ett topcoat.
 
Dessa nagellack använde jag:
Natural Base Coat från OPI
OPI Top Coat från OPI
Kiss Me At Midnight från OPI
Silver Sparkles från Isadora
In True Stefani Fashion från OPI 
Nummer 39 från Depend
 
PS: Egentligen ska man inte lägga ett topplack över Liquid sand nagellack, men jag ville inte ha så skrovliga naglar. Jag satte på topcoatet för att släta ut nagellacket. Om ni vill ha full effekt på skrovliga nagellack ska ni inte sätta på ett topplack över nagellacket!

Internetet, gröna träd och inköpt


Publicerad 2014-05-23 kl 17:19:00 | Allmänt, Fotografi | Permalink
 
Yes, yes, YES! Nu är äntligen internet tillbaka hemma hos oss. För några dagar sedan var det en äldre man som råkade köra på våran telekabel, så vi har varken kunnat ringa från fasta telefonen eller gå ut på internet, men nu är kabeln i alla fall lagad och redo att användas. :)
På nästan bara en natt slog alla knoppar ut här hemma hos oss. Det gör sig verkligen fint på bild, vilket jag älskar. Bilden är tagen för några dagar sedan, då det var jättefint väder ute.
 
 
Idag var jag i stan och hade en dansuppvisning utomhus med skolan. Det var faktiskt ganska kul med all streetdance och breakdance. Det var även extra roligt att vi gjorde dansuppvisningen med alla skolor från kommunen. 
 
Jag har också köpt ett nytt vitt nagellack idag, har behövt det ett tag nu eftersom att mitt gamla hade tagit slut. Jag gav mamma också en lite för tidig morsdagspresent. Jag köpte henne filmen Monika Z. Hon har velat ha den filmen ganska länge, så jag bestämde mig för att köpa den till henne. 
 

Välkommen till Matildesign.blogg.se!
Jag heter Matilda, är 15 år och bor i en liten by i Norrbotten. Jag är en tjej med många intressen, t.ex nail art, fotografi, makeup, mode och retro. Allt detta och lite till finns som en bra blandning på min blogg!

Hoppas att ni har kommit för att stanna!


Follow

Jag fotar med min Nikon D5200 som har ett AF-S Nikkor 18-55mm objektiv.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...