Parfymer - Mest Omtyckta


Publicerad 2014-03-31 kl 17:06:00 | Allmänt, Skönhet | Permalink
 
 
Hej! Idag hade jag tänkt berätta om mina mest omtyckta parfymer. Alla dessa fyra parfymer tycker jag luktar bäst av alla mina egna. 
 
Den gröna parfymen luktar väldigt juiceigt. Namnet på parfymen stämmer verkligen in med doften. Parfymen heter Juicy och finns att köpa på ÖoB.
 
Den andra parfymen är nog ganska gammal. Jag har inte sett den i butik på hur länge som helst. Det är faktiskt väldigt synd, för den luktar så himla gott! Doften har en söt tint i sig som inte luktar alldeles för mycket. Ett ganska bra alternativ om man vill lukta behagligt gott. Parfymen heter Preppy Princess och kommer från märket Vera Wang.
 
Den tredje parfymen är en liten eau de toillet och är i doften Pink Sugar från Aquolina. Japp, denna parfym är verkligen rosa socker! Den luktar väldigt gott och har varit min favorit väldigt länge. Tyvärr så tycker jag att den luktar mycket bättre som eau de toillet och luktar ganska annorlunda i stor förpackning. Denna eau de toilletten är bästa testern jag har fått.
 
Den sista parfymen har en väldigt intressant förpackning. Den föreställer självaste Nicki Minaj. Denna parfymen är hennes egen i doften Nicki Minaj - Pink Friday. Denna parfymen luktar väldigt gott och lite kvinnligt. En väldigt gott luktande parfym helt enkelt.
 
Jag var förresten på skidtävling idag. Det gick ju lite sådär, fast man kom i alla fall inte sist. Det var faktiskt jättemysigt att träffa några kompisar från en annan skola. Nu ska jag ta och träna till två prov. Ett till på torsdag och ett till på fredag. Hoppas det kommer gå bra. :) 
 

Recension - Captain America


Publicerad 2014-03-30 kl 19:00:00 | Allmänt | Permalink
 
Bild lånad från google.
 
Hej! Okej, som jag skrev i förra inlägget så var jag på bio igår. Jag har sett filmen Captain America - The Winter Soldier. Steve Rogers (Captain America) jobbar fortfarande för S.H.I.E.L.D i den moderna tid det har hunnit bli, när han möter ett nytt hot från lång tid tillbaka. Nästan alla som han känner vänder sig emot honom och försöker döda honom. Han försöker reda ut alltsammans tillsammans med hans tjejkompanjon Natasha.
 
Själv tycker jag att filmen var lite seg i början, men den tog sig sedan med alla oväntade och spännande grejer som hände sedan lite längre fram i filmen. Jag tycker att det var en ganska bra film med bra och spännande handling. De som jag var och såg filmen med tyckte att den första filmen, Captain America - The First Avenger, var lite bättre än den andra. Vissa saker hängde jag inte riktigt med på, men denna filmen var ändå rätt okej. 
 
Denna filmen får tre av fem stjärnor av mig.
★★★☆☆

Månadens Favoriter: Mars


Publicerad 2014-03-29 kl 11:25:00 | Naglar, Skönhet | Permalink
 
 
Hej! Jag tänkte börja med en ny rolig grej på bloggen. Jag kommer nämligen att någon gång i slutet på varje månad göra ett inlägg om mina favoritnagellack som jag kommer att kalla "Månadens Favoriter". Nu ska jag ta och skriva min allra första "Månadens Favoriter".
 
Det första nagellacket är från Essie och är i färgen Mint Candy Apple. Denna färgen är en väldigt fin mintig nyans som har prytt mina naglar med glädje denna månad. 
 
Andra nagellacket är från OPI och är i färgen Chic From Ears To Tail. Färgen påminner mig mycket om smoothies och den verkar också ha lite orangea toner i sig när man ser nagellacket i verkligheten. Tyvärr så är detta nagellacket ganska genomskinligt så man måste måla minst två lager av denna färg så att man inte ser nageln igenom.
 
Det tredje nagellacket är också från OPI och heter In True Stefani Fashion. Detta är mitt absoluta favoritlack för månaden. Jag älskar verkligen de små och stora glittret i nagellacket som skiftar i olika färger. Verkligen ett värdigt köp enligt mig.
 
Det fjärde nagellacket är från Isadora och är i färgen Tip White 603. Detta nagellacket har en perfekt vit nyans. Det är meningen att man ska använda den på nageltipparna i en fransk manikyr, men den fungerar jättebra att applicera över hela naglarna.
 
Det sista nagellacket i "Månadens Favoriter" är ett silvrigt nagellack från Isadora i färgen Silver Sparkles 651.
Detta nagellacket är i en alldeles perfekt silvrigt nyans. Detta nagellack brukar jag applicera under det tredje nagellacket från OPI. Helt enkelt ett jättefint glittrigt silverlack enligt mig.
 
Dessa nagellack har jag köpt på Ica, Kicks eller Cathis.
 
Nu ska jag strax ta och fara på bio med min kusin. Tror att filmen kommer att vara riktigt bra. Senare ska nog också ta och skriva en resension av den här på bloggen.
 

Välkommen till Matildesign.blogg.se!
Jag heter Matilda, är 15 år och bor i en liten by i Norrbotten. Jag är en tjej med många intressen, t.ex nail art, fotografi, makeup, mode och retro. Allt detta och lite till finns som en bra blandning på min blogg!

Hoppas att ni har kommit för att stanna!


Follow

Jag fotar med min Nikon D5200 som har ett AF-S Nikkor 18-55mm objektiv.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...