Min nya kamera!


Publicerad 2014-12-31 kl 15:04:14 | Fotografi | Permalink
Äntligen! Nu har jag fått min nya systemkamera! Detta var en sen julklapp som jag fick hämta ut igår. Kameran heter Nikon D5200 och jag tycker mycket om den. Jag ville ha en ny kamera med filmfunktion eftersom att det inte gick att filma med min gamla kamera. Dock går det bara att filma i 20 minuter, men det ska nog gå bra ändå.
 
Till utseendet liknar den mycket min gamla kamera, som då var en Nikon D3000. Fast denna har bl.a utvikbar skärm (som jag ÄLSKAR), ett skönare klickljud, en annan layout och filmfunktion.
 
Jag hoppas att ni har en fortsatt bra nyårafton. :)

My New Nailpolish: Bearest of Them All


Publicerad 2014-12-27 kl 13:23:00 | Naglar, Skönhet | Permalink
En av mina julklappar iår var detta underbara nagellack. Det heter Bearest of them all, är från OPI och är ett rött och vitt glitternagellack med vita hjärtan.
 
I paketet fick man med en liten söt björn med en Coca Cola logga på halsduken (syns tyvärr inte på bilden). Det krävdes tre lager av nagellacket för att få ett lite mer täckande resultat, vilket jag tycker är lite synd. Annars gillar jag verkligen detta nagellacket väldigt mycket och tycker att den skulle ha varit perfekt att ha på naglarna till jul.
 
Nu ska jag gå och spela Mario Kart med min lillebror. Hoppas att ni har en fortsatt bra dag!

Nya uppdateringen på datorn & Imovie


Publicerad 2014-12-26 kl 17:19:30 | Allmänt | Permalink
                    Bild på en av våra julgranskulor
 
Igår hjälpte min kusins pappa mig med att ladda hem OS X Yosemite på min dator. Jag behövde göra den uppdateringen eftersom att jag inte kunde ladda ner nya Imovie utan den, men nu är det äntligen gjort! Jag har velat ha nya Imovie riktigt länge nu, så jag blev riktigt glad när jag såg att det var nedladdat. Ni kommer väl ihåg att jag skrev i det här inlägget att jag ville skaffa en youtubekanal? Jag hade faktiskt tänkt att göra det snart. Jag kommer att få en ny kamera i sen julklapp och då hade jag tänkt börja filma videor. 
 
Vi får se när min kamera kommer. Den skulle komma någonstans vid nyår, men jag hoppas verkligen att den kommer så fort som möjligt.

Välkommen till Matildesign.blogg.se!
Jag heter Matilda, är 15 år och bor i en liten by i Norrbotten. Jag är en tjej med många intressen, t.ex nail art, fotografi, makeup, mode och retro. Allt detta och lite till finns som en bra blandning på min blogg!

Hoppas att ni har kommit för att stanna!


Follow

Jag fotar med min Nikon D5200 som har ett AF-S Nikkor 18-55mm objektiv.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...