Månadens Favoriter: April


Publicerad 2014-04-30 kl 16:17:00 | Naglar, Skönhet | Permalink
 
Hej! Nu ska jag visa er mina favoritnagellack för denna månaden. I slutet på varje månad visar jag mina nagellack som jag har tyckt om mest under den månaden. Denna månadens favoritlack har allt från snygga glitternagellack till pastellnyanser till nagellack som är väldigt viktigt när man gör nageldesigner.
 
 
Ett bra vitt nagellack behövs verkligen när man gör nail art, och min favorit är Isadoras nagellack i färgen Tip White 603 som jag bl.a använde när jag gjorde denna designen. Det silvriga nagellacket som också är från Isadora och är i färgen Silver Sparkles 651 helt fantastiskt. Jag älskar verkligen detta nagellacket, det blänker verkligen fint på naglarna och jag tvekar inte på att köpa en ny när nagellacket tar slut. Nagellacket bredvid är det glitterlacket jag gillar mest. Den kommer från OPI, heter In True Stefani Fashion och den passar även jättebra att ha på ringfingret över 1-2 lager av Silver Sparkles. Jag har använt den bl.a i denna designen.
Nästa nagellack heter Blush Hour och är från OPI fick jag i mitt påskägg denna månaden. Jag har tyvärr inte hunnit använda den än, men jag kommer att göra det när jag gör en design som den passar in i. Samma sak är det med det sista nagellacket på bilden, som är ett lila nagellack i färgen Do You Lilac It? och kommer från OPI. Jag har velat ha ett lila nagellack så himla länge, så jag blev jätteglad när jag fick det. 
 
 
Nagellacket Chic From Ears To Tail kommer från OPI och är i en jättefin rosa färg. Jag tänker på smoothies när jag ser på det nagellacket, helt enkelt en väldigt fin rosa färg. Andra nagellacket på bilden kommer från OPI och heter Minnie style. Nagellacket är inte så glittrigt, det är mer som paljetter i den, fast nagellacket lägger sig väldigt fint på naglarna. Båda nagellacken använde t.ex i denna designen. Nagellacket från Essie är i färgen Mint Candy Apple och är i en väldigt fin, mintig nyans. Detta nagellacket tror jag passar jättebra tillsammans med det rosa och det lila nagellacket. Jag ska testa det någon gång, få se vad som hamnar upp på bloggen i framtiden. :)
Det står tyvärr inte på flaskan vad det gula nagellacket heter, men den kommer från Miyos Nailed it! kollektion och är i en stark, väldigt bra gul nyans. Båda nagellacken använde jag bl.a i denna nageldesignen.
 
Nu var min andra Månadens favoriter klar. Jag tycker själv att det är väldigt kul att fota och tipsa om nagellack jag tycker om. Jag passade även på att fotografera nagellacken ute på verandan idag. Det var lite molnigt, men det gick ändå väldigt bra att fota. :)

Välkommen till Matildesign.blogg.se!
Jag heter Matilda, är 15 år och bor i en liten by i Norrbotten. Jag är en tjej med många intressen, t.ex nail art, fotografi, makeup, mode och retro. Allt detta och lite till finns som en bra blandning på min blogg!

Hoppas att ni har kommit för att stanna!


Follow

Jag fotar med min Nikon D5200 som har ett AF-S Nikkor 18-55mm objektiv.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...