Välkommen hem, Gustav!


Publicerad 2014-06-23 kl 13:46:00 | Allmänt, Djur | Permalink
Nikon D3000, AF-S Nikkor 18-55mm
 
Det skulle bli en vanlig midsommartripp till Luleå, men när vi for till vår kompis bror och hans familj, mötte vi den här lilla rackaren. Han låg och vilade i en gungstol i deras kök. Mamma blev snabbt förälskad i katten och blev ännu gladare när hon fick veta att ingen hade paxat honom. De skulle nämligen ge bort två av katterna, men inte hittat någon som ville ha Gustav, så vi fick honom. Vi for och köpte bl.a kattmat, kattlåda och kattväska från ÖoB och sedan tog vi hem honom. Som ni kanske redan har förstått så heter han Gustav. Han är en Europeisk korthårig och bara 12 veckor gammal, men redan väldigt bra uppfostrad, gosig och lugn av sig. Han har len och fin päls, dessutom är han orangehårig, vilket jag älskar. Han flyttade hem till oss igår och när han hade vant sig vid huset lite började han att utforska lite. 
 
 Just nu ligger han bredvid mig och vilar och verkar trivas väldigt bra hos oss. Jag älskar verkligen vår lilla Gustav och hoppas att han också gillar oss.

Välkommen till Matildesign.blogg.se!
Jag heter Matilda, är 15 år och bor i en liten by i Norrbotten. Jag är en tjej med många intressen, t.ex nail art, fotografi, makeup, mode och retro. Allt detta och lite till finns som en bra blandning på min blogg!

Hoppas att ni har kommit för att stanna!


Follow

Jag fotar med min Nikon D5200 som har ett AF-S Nikkor 18-55mm objektiv.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...