Ett Riktigt Farväl


Publicerad 2017-07-16 kl 01:34:02 | Allmänt | Permalink
Hej. Ett och ett halv år sedan. Det var senaste gången jag loggade in på min blogg. Shit, det är ett tag. Vad ska man säga? Senaste gången jag gjorde ett inlägg här på bloggen var den första januari 2016. Det inlägget hette Sista veckans bloggare. Det skulle egentligen bara vara en paus, men så blev det inte riktigt. Jag trodde att jag skulle komma tillbaka hit efter kanske någon vecka eller månad, men det blev bara inte så. Den största orsaken var att jag kände att jag inte hade någon tid över för andra fritidsintressen. Under den här perioden skaffade jag mig allt mer fritidsaktiviteter, där man först är i skolan hela dagen för att sedan gå på fritisaktivitet och sedan komma hem och göra läxorna. Jag kände mig stressad, som att jag behövde gå igenom "checklistan" och sedan bara ha orken till att titta på videor och sedan sova. Dock hoppades jag helatiden på att jag skulle komma tillbaka, men så blev tyvärr inte fallet.
 
Jag har förändrats ganska mycket under den här tidsperioden, både psykiskt och fysiskt. Jag har vågat färga mitt långa hår för första gången och klippa lugg för att sedan klippa det till en pixie cut. Min stil har också utvecklats, kan man säga, i samband med mina intressen. Jag har blivit mer politiskt intresserad och musik, stil, inredning och skrivande har praktiskt taget övertagit mitt liv. Jag älskar att skapa och bara sitta och grubbla. Nu under den här sommaren arbetar jag som journalist på min lokala tidning, och det har varit en väldigt bra upplevelse hittills. Jag har hunnit bli 16 år och ska till hösten börja samhällslinjen på gymnasiet, vilket jag är nervös över. Förhoppningsvis kommer det också att gå bra.
 
Jag vet inte riktigt varför jag bestämde mig för att logga in just nu, men jag tror att det är för att jag känner att jag behöver ett avslut. Bloggen har legat och gnagt i min skalle under en lång tid, och har varit ångestgivande när jag har tänkt på att jag har gett vissa falska förhoppningar om att jag ska fortsätta. Under en lång tid ville jag fortsätta, men det blev som sagt aldrig av och nu har intresset svalnat. Jag såg att det fortfarande är några få personer som smyger sig in på min besökshistorik. Det förväntade jag mig inte. Tack till de som fortfarande ville titta in.
 
Bloggen har varit med och markerat några viktiga tidpunkter i mitt liv, men nu är det dags för ett farväl. Jag har planer inför framtiden, tro mig, men jag tänker inte skriva ner dem här. Om jag skriver vad jag vill göra kommer det kanske inte ske, så jag har bestämt mig för att inte skriva dem i det här inlägget. Dock har det med mina intressen att göra, och jag hoppas verkligen att det blir av på något sätt.
 
Nu har jag bestämt mig för att avsluta det här kapitlet. Tack till de som har velat hänga med.
 
Om ni vill kan ni följa mig på instagram, som jag vill börja uppdatera oftare. Matilda_forsberg heter jag där.


EdwardTub

Hello my name is Matt D'Agati. A choir of Job candidates feel dazed securing a certified resume services equals a sensible investment and this is a excellent puzzle, so we must first inventory a few of the every-day ends that happen with business leaders that make the decision and enlist source a steady registered resume wizard company.
Lets start this lecture by noting that a site for an employment network christened as Ladders, confirms that mailing a resume actualized by a resume building collective for any acknowledged job opening boost that professional's chances of being chosen by 40%. Moreover, offering a aptly sculpted resume to virtually all online enterprise vacancy vacancy will increase the applicant's fortunes of claiming an telephone call by 51%.

Ancient wisdom confirms, having pumped resume that is put together by a top resume writing bureau procures a scalpel -sharp competitive spirit to administrative level job seekers and especially CEO -level job questers, so be it nearly every for-real professional resume smith service also makes notable and effective LinkedIn profiles along with top-of-the-line resumes. Know it, having sourcing a resume that is perfectly -written as well as professionally written is eternally the most imperative point of any job hunt, and securing an equally impressive Facebook presence is truthfully somewhat less mandatory in the scheme of landing a position.[url=https://www.zoominfo.com/c/renewables-worldwide-inc/439342959[color=#000_url]https://m.facebook.com/matt.dagati.33/][color=#000]Matt D'Agati[/color][/url]

2022-11-27 15:26:31Namn:
Kom ihåg mina uppgifter

E-mail: (valfritt och publiceras inte)

Blogg/hemsida: (valfritt)

Kommentar:


Välkommen till Matildesign.blogg.se!
Jag heter Matilda, är 15 år och bor i en liten by i Norrbotten. Jag är en tjej med många intressen, t.ex nail art, fotografi, makeup, mode och retro. Allt detta och lite till finns som en bra blandning på min blogg!

Hoppas att ni har kommit för att stanna!


Follow

Jag fotar med min Nikon D5200 som har ett AF-S Nikkor 18-55mm objektiv.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...