Månadens Favoriter: Mars


Publicerad 2014-03-29 kl 11:25:00 | Naglar, Skönhet | Permalink
 
 
Hej! Jag tänkte börja med en ny rolig grej på bloggen. Jag kommer nämligen att någon gång i slutet på varje månad göra ett inlägg om mina favoritnagellack som jag kommer att kalla "Månadens Favoriter". Nu ska jag ta och skriva min allra första "Månadens Favoriter".
 
Det första nagellacket är från Essie och är i färgen Mint Candy Apple. Denna färgen är en väldigt fin mintig nyans som har prytt mina naglar med glädje denna månad. 
 
Andra nagellacket är från OPI och är i färgen Chic From Ears To Tail. Färgen påminner mig mycket om smoothies och den verkar också ha lite orangea toner i sig när man ser nagellacket i verkligheten. Tyvärr så är detta nagellacket ganska genomskinligt så man måste måla minst två lager av denna färg så att man inte ser nageln igenom.
 
Det tredje nagellacket är också från OPI och heter In True Stefani Fashion. Detta är mitt absoluta favoritlack för månaden. Jag älskar verkligen de små och stora glittret i nagellacket som skiftar i olika färger. Verkligen ett värdigt köp enligt mig.
 
Det fjärde nagellacket är från Isadora och är i färgen Tip White 603. Detta nagellacket har en perfekt vit nyans. Det är meningen att man ska använda den på nageltipparna i en fransk manikyr, men den fungerar jättebra att applicera över hela naglarna.
 
Det sista nagellacket i "Månadens Favoriter" är ett silvrigt nagellack från Isadora i färgen Silver Sparkles 651.
Detta nagellacket är i en alldeles perfekt silvrigt nyans. Detta nagellack brukar jag applicera under det tredje nagellacket från OPI. Helt enkelt ett jättefint glittrigt silverlack enligt mig.
 
Dessa nagellack har jag köpt på Ica, Kicks eller Cathis.
 
Nu ska jag strax ta och fara på bio med min kusin. Tror att filmen kommer att vara riktigt bra. Senare ska nog också ta och skriva en resension av den här på bloggen.
 


milina.blogg.se

fina färger!

Svar: Tack! Gillar de också riktigt mycket. :)
Matildesign.blogg.se


Blogg/Hemsida: http://milina.blogg.se/ 2014-03-29 16:35:44
ADARAS Blogazine

Kul idé och snygga lack :D

Svar: WOW!!! TACK TACK TACK FÖR ATT DU KOMMENTERADE MIN BLOGG!!!! Jag fattar knappt att du har kommenterat!!!!!!!!!! :D :D
Matildesign.blogg.se


Blogg/Hemsida: http://adaras.se 2014-03-29 23:38:40Namn:
Kom ihåg mina uppgifter

E-mail: (valfritt och publiceras inte)

Blogg/hemsida: (valfritt)

Kommentar:


Välkommen till Matildesign.blogg.se!
Jag heter Matilda, är 15 år och bor i en liten by i Norrbotten. Jag är en tjej med många intressen, t.ex nail art, fotografi, makeup, mode och retro. Allt detta och lite till finns som en bra blandning på min blogg!

Hoppas att ni har kommit för att stanna!


Follow

Jag fotar med min Nikon D5200 som har ett AF-S Nikkor 18-55mm objektiv.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...